search
Log In
13 votes
138 views
Lesson Learned daripada Kes Lif terjatuh di TLDM Lumut. Boleh kongsikan?
in Fixed Asset (Tak Alih) 4,320 points 12 36 50

1 Answer

5 votes
Soalan ni telah di ajukan sebelum ni rasanya oleh Nik Manan. Mungkin dalam kategori lain dan maybe Helpdesk boleh bantu. Saya juga ingin tahu cuma dulu kes ini ketika itu masih dalam proses tuntutan mahkamah. Kalau kes dah selesai elok kita share ilmu.Siapa nak rujuk pasal lesson learnt sila tgk kat J-Pedia.
10,970 points 9 43 89
0
terima kasih, harap yang admin/lebih otai bantu bagaimana nak mengelakkan soalan-soalan redundant macam ni..sekian
...