search
Log In
12 votes
100 views
in Assets & Facilities Management 1,050 points 1 4 10
0
Cadangan kami supaya kumpulan yang telah melaksanakan Penilaian POE memasukkan Laporan Penilaian POE ke dalam ECOMS supaya ianya mudah untuk diakses oleh kakitangan JKR bagi mendapatkan maklumat dan lessonn learnt supaya isu yang telah berlaku dapat diatasi bagi projek-projek akan datang. InsyaAllah...

2 Answers

1 vote
Tuan maksudkan penambahbaikan pada peringkat mana? Skop apa yang tuan maksudkan?
1,930 points 2 13 26
0
Saya juga banyak aduan tentang masalah rekabentuk KK3....ada forum ke untuk berbincang?
0
KK3 Piawai atau One Off.. jika Piawai KK3 (semasa 2011) menggunakan KK3 Cermai 2. Tuan boleh rujuk dengan Arkitek dari Caw Arkiek yang terlibat contohnya En. Erwan Othman. Rekabnetuk ini telah melalui proses interaksi yang panjang bersama KKM dan pihak pengurusan atasan CKK dan HODT2. Walaubagaimanapun, penambahbaikan berterusan memang digalakkan dan jika masalah tersebut besar silalah berhubung dengan team rekabentuk piawai. Owner Rekabentuk piawai sehingga 2011 dulu adalah setiap HOPT. Sebagai contoh owner Klinik Desa Piawai adalah HOPT 5 CKK. Sekarang saya tidak pasti.

 

Harap ia boleh memberikan sedikit idea untuk penyelesaian.
1 vote
dah banyak tuan, saya pernah sertai bengkel POE ini semasa berkhdmat di CKK dulu.. Tuan boleh rujuk kepada Tn. Ar. Osman Dawan atau pegawai-pegawai beliau. Antara POE yg pernah saya involve adalah KK2 Lady Templer (Cheras) jika tidak silap..
9,530 points 25 58 109
...