search
Log In
16 votes
77 views
Asalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Komunikasi harian merupakan salah satu aktiviti kerja setiap pegawai... Bagaimanakah ingin mendapatkan maklumat mengenai direktori pegawai bertugas..
Di laman web JKR tiada maklumat mengenai no telefon pegawai.. jadi susah untuk menghubungi pegawai di kawasan tertentu untuk urusan kerja..

Cadangan saya supaya maklumat direktori terutama no telefon dan alamat pejabat terkini yang terkandung di dalam sistem mykj boleh dilihat oleh semua pegawai JKR untuk memudahkan pencarian untuk urusan kerja

sekian terima kasih
khudri
in Human Resource Management 27,320 points 38 98 203
edited by

3 Answers

7 votes
 
Best answer
Saya tidak pasti samada tuan sediamaklum bahawa direktori pegawai jkr boleh didapati di portal rasmi JKR malaysia seperti pautan berikut: https://www.jkr.gov.my/my/mykj/directory

Pada pemerhatian saya, direktori ini meliputi nama dan no telefon pegawai P&P di Ibu Pejabat JkR dan JKR negeri sahaja. Ianya tidak menyeluruh meliputi contact kakitangan  kumpulan sokongan.
4,580 points 3 15 30
selected by
4 votes
Satu cadangan yang baik dan seharusnya diambil perhatian oleh BTM JKR.
34,670 points 18 61 148
7 votes
Pada suatu ketika dahulu, direktori JKR memang sentiasa ada dan banyak membantu semua pihak. Selepas WEbpage baru diperkenalkan, banyak perkara perkara yang sepatutnya by default ada telah ditiadakan. contoh yang paling ketara adalah direktori kakitangan.
50,240 points 24 103 239
...