search
Log In
5 votes
71 views
Semasa Majlis Amanat KPKR pada 20 Januari yang lepas, seramai 22 orang pegawai Jabatan telah menerima sijil pentauliahan sebagai Pakar Rujuk Jabatan dlm pelbagai bidang. Setinggi tahniah dan syabas diucapkan kepada pegawai2 tersebut!

Apakah peranan dan tanggungjawab Pakar Rujuk Jabatan dan Subject Matter Expert yang dilantik dan dimanakah boleh saya dapatkan senarai lengkap nama pegawai2 ini? TQ.
in Human Resource Management 7,460 points 5 22 53

1 Answer

4 votes
 
Best answer

Tn blh merujuk senarai lengkap Pakar Rujuk Jabatan & Subject Matter Expert yg dikemaskini dr semasa ke semasa di Portal JCoP Moderators: http://jcop.vms.my/jcop-cafes-moderators/

Senarai nama 22 orang Pakar Rujuk Jabatan yg menerima sijil pengiktirafan semasa Majlis Amanat KPKR pd 20/1/2020 turut terkandung di dalam laman ini.

51,950 points 33 88 183
selected by
3

Tahniah kepada ke semua meraka yang telah diberi pengiktirafan sebagai Pakar Rujuk Jabatan & Subject Matter Expert. Semoga JKR akan terus maju dengan adanya pakar2 rujuk ini..  bagi memenuhi visi dan misi jabatan. Alhamdulilah da syabasss... #tiadaprojeksakit

3
Terima kasih atas senarai nama di atas. Sy senada dengan Ir shdzain, semoga Jabatan terus maju dan unggul dengan sumbangan yang diberikan oleh pakar yang ditauliahkan ini.
1
Salam, melihat dari senarai tersebut.Nampak kita kekurangan pakar dalam pengurusan projek. Sedangkan itu kekuatan kita. Semuga lebih ramai lagi  pegawai2 SME dalam pengurusan projek agar kita dapat deliver projek dengan baik.
Hanya pandangan
...