search
Log In

Recent activity by Nafiza Samsudin

1 answer 45 views
Sering menjadi rungutan ketiadaan peralatan ICT seperti komputer desktop. Walaupun permohonan bajet diminta setiap tahun tetapi malangnya tidak diluluskan. sedangkan bebanan kerja kebanyakan mengunapakai aplikasi sistem secara talian. Sekiranya tidak diatasi akan menyukarkan penjawat awam melaksanakan kerja secara efisen, cekap,pantas dan berkesan.
answer selected Jun 15, 2020 in Human Resource Management
4 answers 90 views
Bagaimana nak jadikan aktiviti senaman ringan ini bertambah menarik dan bilakah waktu yang sangat sesuai? sila berikan pandangan tuan/puan.
asked Apr 1, 2019 in Human Resource Management
0 answers 64 views
JKR Putrajaya Peneraju utama dalam penyelenggaraan Aset Bangunan sejak tahun 2003. Pengurusan FM semua bangunan pejabat kerajaan Putrajaya dan kuarters (landed house) diuruskan oleh pihak JKR Putrajaya. Desas desus tugas & peranan JKR Putrajaya untuk diambil ... dimansuhkan. Kemanakah hala tuju pengurusan Aset Menyeluruh (MPAM)? Fungsi dan peranan JKR Putrajaya perlu dikekalkan dan dipertahankan.
asked Mar 30, 2019 in Stakeholders Management
3 answers 161 views
Apakah langkah-langkah pihak atasan bagi menangani masalah kakitangan sokongan yang berkhidmat di sesuatu tempat terlalu lama (berakar)?
commented Mar 24, 2019 in Human Resource Management
1 answer 12 views
Masih ramai penjawat awam yang tidak memahami MPSAS (Malaysia Public Sector Accounting Standards) dalam pengurusan Perakaunan Aset.
asked Mar 22, 2019 in Human Resource Management
...